محل تبلیغات شما

    

مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: ناشنوایی مادرزادی قابل درمان است

محمد محمدی‌قیداری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه طلایی‌ترین دوره تشخیص ناشنوایی 6 ماه اول تولد نوزاد است، اظهار کرد: کاشت حون، پرداخت هزینه درمان، پرداخت هزینه تحصیلی دانش‌آموزان و دانشجویان ناشنوا و اختصاص سمعک از جمله خدمات ارائه شده بهزیستی به افراد کم شنوا و ناشنوا است .

این مسئول ادامه داد: 1 الی 8 مهر ماه به‌عنوان روز جهانی ناشنوایان نام‌گذاری شده و فرصت مغتنمی است که به خواسته‌های این قشر از جامعه هدف احترام بگذاریم و فرصت‌های برابر در جامعه برای آنان فراهم کنیم. خوشبختانه بهزیستی علاوه بر اعتبارات سالانه، با واگذاری فعالیت‌ها و تکیه بر مشارکت‌های مردمی گام‌های موثری در زمینه ارائه خدمات به مددجویان برداشته است .

وی افزود: در مواردی که پزشک برای بهبود شنوایی فرد کم‌شنوا سمعک تجویز کند، تامین سمعک بر عهده بهزیستی است ولی در مواردی که خانواده خودش سمعک را تهیه کند، بهزیستی تا سقف 8 میلیون ریال از هزینه آن را تقبل می‌کند .

محمدی با اشاره به اینکه این نهاد حمایتی برای  همه معلولان شنوایی، چه معلولیت‌های ایجادی و چه مادرزادی پرونده تشکیل می‌دهد، خاطر نشان کرد: اجرای طرح غربالگری شنوایی از مهمترین طرح‌هایی است که توسط حوزه پیشگیری از معلولیت‌ها همه ساله به اجرا در می‌آید و در این راستا طی 6 ماهه اول امسال، 6833 کودک تحت غربالگری شنوایی سنجی قرار گرفتند .

مدیرکل بهزیستی استان زنجان با تاکید بر اینکه کاشت حون باید تا 6 سالگی انجام شود، تصریح کرد: اگر پزشکی تشخیص دهد که فرد بزرگسال نیز می‌تواند عمل کاشت حون انجام دهد، بهزیستی فرد را تا سقف 30 میلیون ریال حمایت می‌کند. این در حالی است که استان زنجان 2617 کم شنوا و ناشنوا دارد که 285 نفر از آنها مستمری‌بگیر هستند

 

 

ناشنوایی مادرزادی قابل درمان است

آموزش ناشنوایان از طریق زبان اشاره

مشکلات تحصیلی ناشنوایان

بهزیستی ,سمعک ,ناشنوا ,کاشت ,اینکه ,شنوایی ,است که ,استان زنجان ,و ناشنوا ,تا سقف ,میلیون ریال ,بهزیستی استان زنجان

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها